Vilanova i la Geltrú

Gerard Rovira, nou primer secretari de la JSC a Vilanova

Rovira té 22 anys i és estudiant de Dret a la Universitat de Barcelona

El passat divendres 27 d’abril la Joventut Socialista de Catalunya de Vilanova i la Geltrú es va reunir en assamblea extraordinària per renovar la seva executiva d’agrupació, a la que hi va assistir també Sara Martínez, Primera Secretària de la Federació de l’Alt Penedès -Garraf.Gerard Rovira, vilanoví de 22 anys i estudiant de Dret a la Universitat de Barcelona, va ser escollit com a Primer Secretari. La resta de la comissió executiva la formaran els vilanovins: Cristina Novoa de 22 anys i estudiant d’Educació Primària a la UB, com a Secretària d’Organització i Comunicació; Oriol Martín de 22 anys i estudiant d’Economia a la UB, com a Secretari adjunt d’Organització i Política Estudiantil i Laboral; i Júlia Viscarri de 21 anys i estudiant d’Estudis anglessos a la UB com a Secretària de Política Cultural i Memòria Històrica.

L’assamblea va començar amb la valoració de l’informe de gestió de l’etapa 2009-2012 per part de Roger Tobal, Primer Secretari sortint que va posar èmfasi en el creixement de l’agrupació en el número de militants i la implicació de la JSC en les passades eleccions municipals, entre d’altres. Renato Marín, membre de la Comissió Executiva Nacional i Secretari d’Organització sortint va prendre la paraula remarcant els fets importants durant aquests anys i encoratjant a la nova executiva. Finalment, l’informe de gestió va ser aprovat amb 100% dels vots.

Seguidament, Gerard Rovira, va sortir a presentar la seva candidatura i va donar els noms de la resta de persones de l’executiva que l’acompanyarà que va ser escollit amb el 100% dels vots, tant ell com la resta de membres.

 

La nova executiva ha manifestat la intenció de sortir més al carrer per defensar l'Estat del Benestar i lluitar contra retallades indiscriminades de la dreta catalana i espanyola. També la intenció de participar més activament en la vida política municipal.